Të gjithë sëbashku do të

Ndërtojmë të ardhmen

Posuere tellus imperdiet faciliss. Curabitur vivrra faucibusy tellus eu semper nunc finibus.

Shkolla periferike - Arnaqi

Posuere tellus imperdiet faciliss. Curabitur vivrra faucibusy tellus eu semper nunc finibus.

Shkolla periferike - Çajlanë

Posuere tellus imperdiet faciliss. Curabitur vivrra faucibusy tellus eu semper nunc finibus.

Shkolla periferike - Raoviq

Posuere tellus imperdiet faciliss. Curabitur vivrra faucibusy tellus eu semper nunc finibus.

Rreth nesh
Shkolla fillore komunale "Emin Duraku" - Bukoviq

Shkolla jonë i pёrfshinё nxёnёsit e fshatrave: Bukoviq, Arnaqi, Çajlanё, Semenishtё dhe Raoviq.

 

Shkolla qendrore nё pёrbёrjen e saj ka tre shkolla periferike nëntëvjeçare nё fshatrat: Arnaqi, Çajlanё dhe Raoviq.

 

Mёsimi nё shkollёn qendrore dhe ato periferike mbahet nё gjuhёn shqipe, nё dy ndrime, me pёrjashtim tё shkollёs periferike nё f.Raoviq nё tё cilёn mёsimi mbahet vetёm nё njё ndrim.

 

We make AC cool again
Keep your business cool
Prioritetet në shkollë
Misioni & Vizioni

– Formimi bazë i brezave të rinj për nivele të larta arsimore dhe për përfshirjen e tyre aktive dhe kompetente në rrjedhat sociale, si dhe nxitjen dhe mbështetjen e zhvillimit të tyre individual.

 

– Një shkollë që ofron arsim dhe edukim cilësor, e pajisur në mënyrë moderne dhe që është një mjedis miqësor, demokratik, i sigurt dhe stimulues, në të cilin të gjithë të përfshirët zhvillojnë dhe realizojnë potencialin e tyre dhe janë të lidhur pozitivisht me botën.

Air Conditioning Services
Air Conditioning Installation

Posuere tellus imperdiet facilisiabitur vaucibusy telluseu semper.

Air Conditioning Repair

Posuere tellus imperdiet facilisiabitur vaucibusy telluseu semper.

Preventative Maintenance

Posuere tellus imperdiet facilisiabitur vaucibusy telluseu semper.